Sök
Stäng denna sökruta.

LED

LED

Bematrix Ledskin

P2.5
Batch 12
496×496
3000 nits

1200 kr/kvm

Infiled AR

P2.5
Batch 12
496×496
3000 nits

1200 kr/kvm

Ljudpaket

Line array paket

2st – DXR12 Aktiva högtalare
2st – DXS18 Aktiva basar

2500 kr/kvm

Mikrofoner

Letar du efter högkvalitativa mikrofoner för ditt evenemang eller konsert? Då behöver du inte leta längre. Vi är ditt ultimata val för att hyra mikrofoner av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser oavsett om du behöver hyra en mikrofon för en ensam talare, myggor till en panel-debatt eller om du behöver hyra mikrofoner för ett rockband, kör eller orkester. 

Vi har ett brett utbud av mikrofoner som passar alla dina behov, oavsett om du behöver en dynamisk mikrofon för att förstärka röster eller en kondensatormikrofon för att fånga upp högkvalitativt ljud från instrument. Vi har även trådlösa mikrofoner som ger dig frihet att röra dig runt på scenen utan att oroa dig för kablar och trassel. Vi har självklart även headset & myggor. 

Våra mikrofoner är av högsta kvalitet och tillverkade av välrenommerade varumärken som Shure, AKG och Sennheiser. 

Oavsett om du arrangerar en liten företagskonferens, ska arrangera paneldebatt eller en stor musikfestival, kan du lita på att vi har rätt utrustning för dig.

Om ni inte har en egen ljudanläggning så hjälper vi er gärna även med detta. Självklart kan vi även hjälpa till med allt från leverans & montering av utrustningen till tekniker som sköter allt på plats –  För ett bekymmersfritt evenemang! 

Lägg till din rubriktext här

SM58

Shure Beta58 är en riktig klassiker.
Dynamisk mikrofon med bra klarhet, som lämpar sig bäst för sång.

150 kr

C535

Kör BARA

150 kr

Kompletta kit, trådlöst

Trådlös

Komplett kit

800 kr

Trådlös Headset

Komplett kit

800 kr

övriga mikrofiner