Hyra ljudanläggning – ljudpaket

Hyr ljudanläggning hos oss

Här kan du hyra en passande ljudanläggning för dansgolvet eller liveframträdanden såsom tal eller liveband. Samtliga ljudsystem levereras komplett med nödvändiga kablar & stativ!

Planerar ni ett evenemang med med komplexa teknikbehov än vad våra färdiga ljudpaket är anpassade för? Inga problem! Kontakta oss så hjälper vi er med en anpassad lösning! 

Transport & montering

Välj om du vill hämta/lämna utrustningen  hos oss i Spånga, eller om du behöver hjälp med transport & montering av utrustningen. 

Kontakta oss gärna för prisförslag på leverans & montering. 

Enkla ljudpaket för disco/dansgolv eller livemusik

Våra kompletta ljudpaket är mycket enkla att koppla in! Anslut din egen dator/telefon/surfplatta via medföljande kabel.  Självklart går dessa paket att komplettera med DJ-utrustning, mixerbord, mikrofoner eller övriga tillbehör. 

Ljudanläggning för tal

Våra talpaket A & B inkluderar en mikrofon (med sladd) & fungerar utmärkt till konferenser, middagar, stand-up, torgmöten eller andra tillfällen där man behöver förstärkning av rösten! Talpaketen fungerar även utmärkt att använda till att spela upp bakrundsmusig/mingelmusik. Dock inget “disco-tryck”. Då rekommenderar vi istället våra ljudpaket! 

Talpaketen går att komplettera med fler mikrofoner, trådlösa mikrofoner, myggor eller headset. Anläggningarna kan också kompletteras med en hörslinga som trådlöst skickar ljudet till eventuella hörapparater i rummet. 

Batteridrivna högtalarpaket

Nedan finner ni högtalarpaket som är batteridrivna. Lämpligt när man håller till på platser där det inte finns ström men man vill spela musik eller helt enkelt hålla ett tal. I paketen ingår det alltid en mikrofon samt stativ för högtalarna, men går att kompletteras med fler mikrofoner vid behov och önskemål. Mikrofonstativ ingår ej.

Experthjälp när du vill hyra ljudanläggning

Vankas det bröllop eller planeras det en konferens? Kanske vill ni nå ut till så många som möjligt på ett torgmöte? Vi på Sweden Eventcenter har lösningen för just era förutsättningar och visioner! Vi förväntar oss inte att alla våra kunder ska vara experter på ljudanläggningar, vilket är varför vi mer än gärna hjälper till med en så anpassad lösning som möjligt.

Vårt mål är också att uthyrningen inte ska kosta skjortan. Hyr ni från oss får ni inte bara högkvalitativ utrustning, ni kan också räkna med att inte bli utarmade på köpet. Alla ska ha tillgång till bra ljud & ljus.

Tveka inte att höra av er för att få veta mer om uthyrningen, eller om ni är redo att lägga en beställning.

Student eller torgmöte – alltid skräddarsytt

Om ni anlitar oss kan du räkna med att du får en ljudanläggning som passar just er tillställning, med allt vad det innebär. Planerar ni en konferens där ni räknar med att 300 personer dyker upp? Kanske gäller det en mindre studentmottagning, där nära vänner och släkt kommer? Det spelar ingen roll hur stort eventet är, vi har alltid en lösning.

Priserna på vår utrustning varierar kraftigt. Hyr allt från en mikrofon, kabel och litet mixerbord för 250 kr, till ett Linearray-paket XXXL för 23 000 kr. Våra högtalare är oftast enkla att använda. Känner du dig osäker på manövreringen får du en genomgång av oss.

Alltid konkurrenskraftiga priser

Vi tänker att kvalitet inte behöver vara dyrt. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på vår ljudutrustning för att skapa det perfekta evenemanget oavsett storlek och budget.

Genom att jämföra marknaden noggrant kan vi erbjuda de bästa priserna utan att tumma på kvaliteten. Dessutom erbjuder vi flexibla lösningar för att maximera värdet av varje krona ni spenderar. Kontakta oss för att arbeta fram en lösning som matchar just ditt behov och budget!

Bra högtalare ger bra ljud

För att ditt evenemang ska bli så minnesvärt som möjligt är ljudkvaliteten av stor vikt. För att musiken eller talet ska låta rent och tydligt krävs väl underhållna högtalare av bra märken. Vi har därför ett brett utbud av högtalare från ledande företag som garanterar kristallklart ljud oavsett storlek på ert event. Vi erbjuder högtalare och utrustning från bland annat:

  • RCF
  • Yamaha
  • Coda
  • Shure

Våra experter hjälper gärna till med att matcha rätt högtalare med ditt evenemang, vare sig det är en intim middag eller ett storslaget utomhusevenemang. Låt oss ta hand om ljudet så att du kan fokusera på eventet.

hyra ljudanläggning hyra högtalare

Vanliga frågor om att hyra ljudanläggning / PA / Högtalare

För att hyra ljud av oss börjar du med att kontakta oss här på hemsidan, via telefon eller e-post. Berätta lite om ditt evenemang – typ av evenemang, datum, plats, och uppskattat antal deltagare. Vi kommer sedan att rekommendera en passande ljudlösning och ge dig en offert.

Priset inkluderar kablar, stativ och en genomgång för hur produkten används. För vissa av våra större pjäser är det obligatoriskt att någon av våra rutinerade ljudtekniker sköter monteringen. Vill du att vi transporterar, monterar eller agerar ljudtekniker, så tillkommer ytterligare kostnader.

Absolut! Vi erbjuder flexibiliteten att skräddarsy ett ljudpaket som passar just ditt evenemangs specifika krav. Oavsett om du behöver extra mikrofoner, ett speciellt mixerbord eller något annat, finns vi tillgängliga.

Skulle något oväntat inträffa under ditt evenemang, mot all förmodan, erbjuder vi snabb teknisk support för att lösa problemet så effektivt som möjligt.

Olika ljudpaket för olika behov

Vi förstår att varje evenemang är unikt, med sina specifika krav och utmaningar.

Gäller det ett lite mindre evenemang, som ett bröllop, en födelsedag eller student kanske ett ljudpaket Medium passar. Här får du 2 st högtalare à 1100W samt 1 st 15” Baslåda –  stativ och kablar ingår. Är det många personer på eventet & bra tryck i basen är mycket viktigt kanske vårt största ljudpaket, XXL, passar. Med detta inkluderas 4 st bashögtalare. 

Handlar det om stand-up eller konferenser, där det mest ska talas, kan vi också stå till tjänst. Med våra tal-anläggningar får du ett klart och tydligt ljud som passar utmärkt för tal. Det går också bra att hyra en portabel hörslinga som enkelt kopplas till det befintliga ljudsystemet för att trådlöst skicka ljudet till de gäster som har behov av ljudförstärkning direkt till sin personliga hörapparat.  Stativ och kablar ingår givetvis till våra paket! 

Vi har allt som behövs för en lyckad fest

Vårt utbud tar dock inte slut vid ljudanläggningar! Vi har allt som behövs för en lyckad tillställning.

Partytält, ljus, skärmar, scener, möbler, porslin, dekoration, transporter, det mesta helt enkelt, till ett bra och rimligt pris.

Varje event är unik, därför har vi valt att fokusera på vår flexibilitet. Vill du veta mer om hur vi kan skapa ett skräddarsytt, prisvärt och lyckat evenemang just för er? Kontakta oss!