DJ-utrustning

Hyra DJ utrustning i Stockholm

Vi har DJ utrustning till uthyrning för såväl hobby-DJ som proffs!

Välkommen till oss, din pålitliga partner för att hyra DJ-utrustning i Stockholm! Vi är stolta över att erbjuda det mest eftertraktade märket inom DJ-världen – Pioneer. Med vårt omfattande sortiment av Pioneer DJ-utrustning kan du vara säker på att vi kan leverera till ditt event.

Pioneer är känt för sin innovativa teknik och exceptionella ljudkvalitet, vilket gör det till det självklara valet för professionella DJs runt om i världen. 

Oavsett om du är en nybörjar-DJ och behöver något enklare eller behöver   har den CDJ-3000 & DJM A-9 till en arena-spelning har vi rätt utrustning. Vårt sortiment inkluderar allt från Pioneer CDJ-spelare och DJM-mixers till högtalare och hörlurar. Vi är stolta över att erbjuda den senaste modellerna och ser till att all vår utrustning är i perfekt skick för att leverera enastående prestanda.

Att hyra Pioneer DJ-utrustning från oss är enkelt och smidigt. 

Vi ser till att all vår utrustning som DJ mixer & spelare är noga kontrollerat och underhållet för att säkerställa problemfri användning under hela evenemanget. 

Så oavsett om du planerar en fest, ett bröllop eller en företagsevent, låt oss ta hand om din DJ-utrustning – Självklart har vi även passande ljudsystem för en komplett teknik-lösning. 

Är du osäker på vilket DJ-set som skulle fungera bäst för er så kan ni ta kontakt med oss för att rådgöra exakt vad ni har för behov. Självfallet går det att hyra lösa spelare, mixers eller DJ-bås, ni finner dessa lite längre ner på samma sida. Alla spelare levereras kompletta med nödvändiga kablar.

Hyra vinylspelare 

Hos oss kan du hyra vinylspelare av märket Technics. 

 

 

DJ-bås / Ställning

En detalj som många missar är att tänka på möbel som DJ-utrustningen ska ställas på. Ett vanligt bord är ofta för lågt & blir en väldigt obekväm arbetstid-ställning för DJn. Vi kan erbjuda olika typer av DJ-bås för att smidigt kunna rigga upp tekniken på – Snyggt & blir bra för er DJ. Eller varför inte göra något riktigt häftigt – Ett DJ-bås i LED-skärm?  

DJ-bås av LED-Skärm

Vi kan ta fram ett förslag på DJ-bås för ert event  – Med möjlighet till att visa rörlig grafik, er logotype, DJs namn eller vad som än önskas. Kontakta oss för prisförslag.