Storbildsskärm

Hyr LED-skärm / storbildsskärm / Videovägg

Vi hyr ut högupplösta LED-skärmar som kan användas både inomhus och utomhus.

Vi hyr ut skärmar i precis den storlek & form som passar Ert evenemang! 

Våra skärmar klarar av allt från att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert eller en offentlig visning av t.ex. en fotbollsmatch. 

Häftig grafik i bakgrunden av en scen eller en powerpoint på en föreläsning/konferens.

Tack vare hög ljusstyrka klarar utomhus-modellen att ge bra bildåtergivning även i fullt dagsljus. 

Våra golv-moduler som klarar vikten av en bil är det perfekta mässgolvet eller scengolvet när man vill göra något extra häftigt!

Populära användningsområden för våra LED-skärmar är:

  •       Idrottsevenemang
  •       Konserter
  •       Festivaler
  •       Torgmöten
  •       Stadsfester
  •       Reklamkampanjer & tillfälliga skyltar
  •       Mässa/monter
  •       Offentliga visningar av matcher & evenemang
  •       UtomhusbioFotbolls EM / UEFA EURO 2020

Ute efter att hyra LED-skärm för EM? 

Kontakta info@swedeneventcenter.se så hjälper vi dig oavsett om ni behöver skärm för en enstaka match, alla sverigematcher eller vill hyra skärm hela EM-månaden. Vi kan även hjälpa er om ni är på jakt efter att köpa in en egen storbildsskärm!   

Se film nedan med lite härliga bilder från VM2018. 

Kompletta paket / Pris-exempel

Nedan finner du ett par vanliga skärm-lösningar – men eftersom förutsättningarna ofta skiljer sig mellan olika event, tar vi gärna fram ett förslag anpassat för er! 

För dig som är lite insatt i tekniken. Våra paneler...

Priserna på kvadratmeter-basis är “rikt-priser”. Annan prissättning kan komma att tillämpas beroende på ändamål, mängd och tillgänglighet. 

Är ni i behov av en enkel plug & play-skärm där ni kan koppla in en laptop via HDMI (eller trådlöst) för att visa film, stillbilder eller presentation? 

Vi tar fram ett enkelt & prisvärt förslag. Kontakta oss för ett förslag! 

Är ni i behov av en fullständig produktion med en eller flera storbildskärmar, flera bildkällor för video, stillbilder, olika kameravinklar, livesändning, visning av logotyper/presentationer, reklam samt flöden direkt från Instagram/twitter etc? 

Vi hjälper er gärna med era komplexa behov! Vi kan tillhandahålla all personal som bildtekniker, kameramän etc. & bidrar gärna med vår kunskap & våra idéer.

Mycket mer än bara en storbildskärm!

Våra flexibla LED-skärmar går att använda till så mycket annat än bara storbildskärmar. Bygg en mässvägg, använd som golv, klä in en bardisk eller ett DJ-bås. Använd som digital Rollup eller rörlig reklamskylt vid en kampanj. Bara fantasin sätter gränser!

Det går även bra att långtidshyra eller köpa en LED-skärm från Sweden Eventcenter. Kontakta oss och berätta om er idé, så hjälper vi er med bästa lösning.

0

Din varukorg