Storbildsskärm


Hyr LED-skärm / storbildsskärm / Videovägg

Vi hyr ut högupplösta LED-skärmar som kan användas både inomhus och utomhus

Kontakta oss: info@swedeneventcenter.se

Vi hyr ut skärmar i precis den storlek & form som passar Ert evenemang! 

Våra skärmar klarar av att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert, offentlig visning av t.ex. en fotbollsmatch eller Utomhusbio. Häftig grafik i bakgrunden av en scen/Live-Studio, en powerpoint på en föreläsning/konferens, eller som hela eller delar av era vägg-ytor i montern på mässan. 

Tack vare hög ljusstyrka klarar utomhus-modellen att ge bra bildåtergivning även i fullt dagsljus & våra trailer-modeller går mycket snabbt att montera! 

Vi har även ett stort lager av den revolutionerande produkten LEDskin®  – Högupplöst (2,5mm) LED-skärm anpassad för sömlös integration i väggsystemet/Montersystemet be-Matrix. (Läs mer här – Klicka)

Populära användningsområden för våra LED-skärmar är:

  •       Idrottsevenemang
  •       Konserter
  •       Festivaler
  •       Torgmöten
  •       Stadsfester
  •       Reklamkampanjer & tillfälliga skyltar
  •       Mässa/monter
  •       Utomhusbio
  •       Livesändning

Kompletta paket / Pris-exempel

Nedan finner du ett par vanliga skärm-lösningar & riktpriser – Eftersom förutsättningarna ofta skiljer sig mellan olika event & montageplatser tar vi gärna fram ett förslag anpassat för er!  

Hyr Drive-in-bio / Utomhusbio

I tider av isolering och karantän är Drive-in-Bio utan att behöva lämna bilen en lämplig aktivitet!  Likaså Bio utomhus där gästerna kan sitta på behörigt avstånd. 
En rolig aktivitet för hela familjen utan risk för smittspridning!   

Vid drive in bio har vi även all utrustning (FM-sändare) för att distribuera ljudet via FM-Radio till högtalarna i besökarens egen bil. 

Nedan är ett filmklipp från en Drive-in-Bio som vi på Sweden Eventcenter arrangerade i början av maj 2020. 

Ps. Utöver skärmen kan vi även hjälpa till med popcornmaskiner, försäljningstält, Smidigt digitalt biljettsystem med onlineköp &  biljett-scanner på plats. 

Är ni i behov av en enkel plug & play-skärm där ni kan koppla in en laptop via HDMI (eller trådlöst) för att visa film, stillbilder eller presentation? 

Vi tar fram ett enkelt & prisvärt förslag. Kontakta oss för ett förslag! 

Är ni i behov av en fullständig produktion med en eller flera storbildskärmar, flera bildkällor för video, stillbilder, olika kameravinklar, livesändning, visning av logotyper/presentationer, reklam samt flöden direkt från Instagram/twitter etc? 

Vi hjälper er gärna med era komplexa behov! Vi kan tillhandahålla all personal som bildtekniker, kameramän etc. & bidrar gärna med vår kunskap & våra idéer.

Mycket mer än bara en storbildskärm!

Våra flexibla LED-skärmar går att använda till så mycket annat än bara storbildskärmar. Bygg en mässvägg, använd som golv, klä in en bardisk eller ett DJ-bås. Använd som digital Rollup eller rörlig reklamskylt vid en kampanj. Bara fantasin sätter gränser!

Det går även bra att långtidshyra eller köpa en LED-skärm från Sweden Eventcenter. Kontakta oss och berätta om er idé, så hjälper vi er med bästa lösning.