Storbildskärm

Storbildskärm


Hyr LED-skärm / storbildsskärm / Videovägg

Vi hyr ut högupplösta LED-skärmar som kan användas både inomhus och utomhus. 
Kontakta oss: info@swedeneventcenter.se

Vi hyr ut skärmar i precis den storlek & form som passar Ert evenemang! 

Våra skärmar klarar av att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert, offentlig visning av t.ex. en fotbollsmatch eller Utomhusbio. Häftig grafik i bakgrunden av en scen/Live-Studio, en powerpoint på en föreläsning/konferens, eller som hela eller delar av era vägg-ytor i montern på mässan. 

Tack vare hög ljusstyrka (5000nits) klarar utomhus-modellen att ge bra bildåtergivning även i fullt dagsljus & våra trailer-modeller går mycket snabbt att montera! 

Vi har även ett stort lager av den revolutionerande produkten LEDskin®  – Högupplöst (2,5mm) LED-skärm anpassad för sömlös integration i väggsystemet/Montersystemet be-Matrix. (Läs mer här – Klicka)

Populära användnings-områden för våra LED-skärmar är:

  • Mässa/monter
  • Konferens
  • Festival
  • Torgmöten
  • Stadsfester
  • Tillfälliga skyltar
  • Utomhusreklam
  • Utomhusbio
  • Livesändning

Kompletta paket / Pris-exempel 

Nedan finner du ett par vanliga skärm-lösningar & riktpriser exklusive montering & transport.. Eftersom förutsättningarna ofta skiljer sig mellan olika event & montageplatser tar vi gärna fram ett förslag anpassat för er!  

Våra paneler

Bematrix Ledskin

Indoor
Pixel pitch: 2,5
Brightness: 1200nits
View Angle (H/V): 110/110 degrees
Dimensions: 496x496mm
Optimalt visningsavstånd: ≥ 2,5 m

1200 kr/kvm

Infiled AR

Outdoor
Pixel Pitch: 3,9
Brightness: 5000nits
View Angle (H/V): 160/160 degrees
Dimensions: 500x500mm / 500x1000mm
Operating temperature: -20 – 45 (celcius)

1150 kr/kvm

LED-trailer

Vill du synas på ett effektivt sätt vid utomhusevenemang? Då är våra mobila LED-trailers det perfekta valet för dig! Med våra LED-skärmar kan du enkelt nå ut till en stor publik och visa dina budskap i högsta kvalitet och med maximal synlighet.

Våra mobila LED-trailers finns i två storlekar: en 7 kvadratmeter och en 28 kvadratmeter. Båda skärmarna är utrustade med högupplösta LED-paneler som ger en klar och skarp bild i alla ljusförhållanden. De är också lätta att använda och transportera, vilket gör dem till det perfekta valet för evenemang av alla storlekar.

Så om du vill maximera din synlighet och nå ut till en stor publik, tveka inte att kontakta oss för mer information om våra mobila LED-skärmar på släp. Vi är här för att hjälpa dig att synas och nå ut till din målgrupp på bästa möjliga sätt!

28kvm LED-trailer

45 000 kr

7kvm LED-trailer

15 000 kr

Utebio

Hyr Drive-in-bio / Utomhusbio

Vid drive in bio har vi även all utrustning (FM-sändare) för att distribuera ljudet via FM-Radio till högtalarna i besökarens egen bil. 

Nedan är ett filmklipp från en Drive-in-Bio som vi på Sweden Eventcenter arrangerade i början av maj 2020. 

Ps. Utöver skärmen kan vi även hjälpa till med popcornmaskiner, försäljningstält, Smidigt digitalt biljettsystem med onlineköp &  biljett-scanner på plats. 

Flexibla skärm-lösningar för ditt event

Vi har LED-paneler i olika storlek samt mängder av olika varianter av  “Rigg-lösningar” i tross, Ground support eller layher ställning.

Är ni i behov av en fullständig produktion med en eller flera storbildskärmar, flera bildkällor för video, stillbilder, olika kameravinklar, livesändning, visning av logotyper/presentationer, reklam samt flöden direkt från Instagram/twitter etc? 

Vi hjälper er gärna med era komplexa behov! Vi kan tillhandahålla all personal som bildtekniker, kameramän etc. & bidrar gärna med vår kunskap & våra idéer.

Är ni i behov av en enkel plug & play-skärm där ni kan koppla in en laptop via HDMI (eller trådlöst) för att visa film, stillbilder eller presentation? 

Vi tar fram ett enkelt & prisvärt förslag. Kontakta oss för ett förslag! 

Mycket mer än bara en storbildskärm! 

Våra flexibla LED-skärmar går att använda till så mycket annat än bara storbildskärmar. Bygg en mässvägg, använd som golv, klä in en bardisk eller ett DJ-bås. Använd som digital Rollup eller rörlig reklamskylt vid en kampanj. Bara fantasin sätter gränser! Det går även bra att långtidshyra eller köpa en LED-skärm från Sweden Eventcenter. Kontakta oss och berätta om er idé, så hjälper vi er med bästa lösning.

Kontakta oss via formuläret nedan - så hör vi av oss till dig!