Storbildsskärm

Hyr LED-skärm / storbildsskärm / Videovägg

Vi hyr ut högupplösta LED-skärmar som kan användas både inomhus och utomhus

Kontakta oss: info@swedeneventcenter.se

Vi hyr ut skärmar i precis den storlek & form som passar Ert evenemang! 

Våra skärmar klarar av att visa högupplöst video eller stillbilder vid ett torgmöte, konsert, offentlig visning av t.ex. en fotbollsmatch eller Utomhusbio. Häftig grafik i bakgrunden av en scen/Live-Studio, en powerpoint på en föreläsning/konferens, eller som hela eller delar av era vägg-ytor i montern på mässan. 

Tack vare hög ljusstyrka klarar utomhus-modellen att ge bra bildåtergivning även i fullt dagsljus & våra trailer-modeller går mycket snabbt att montera! 

Vi har även ett stort lager av den revolutionerande produkten LEDskin®  – Högupplöst (2,5mm) LED-skärm anpassad för sömlös integration i väggsystemet/Montersystemet be-Matrix. (Läs mer här – Klicka)

Populära användningsområden för våra LED-skärmar är:

  •       Mässa/monter
  •       Konferens
  •       Festival
  •       Torgmöten
  •       Stadsfester
  •       Tillfälliga skyltar
  •       Utomhusreklam
  •       Utomhusbio
  •       Livesändning

Hyr Drive-in-bio / Utomhusbio

Vid drive in bio har vi även all utrustning (FM-sändare) för att distribuera ljudet via FM-Radio till högtalarna i besökarens egen bil. 

Nedan är ett filmklipp från en Drive-in-Bio som vi på Sweden Eventcenter arrangerade i början av maj 2020. 

Ps. Utöver skärmen kan vi även hjälpa till med popcornmaskiner, försäljningstält, Smidigt digitalt biljettsystem med onlineköp &  biljett-scanner på plats. 

Är ni i behov av en enkel plug & play-skärm där ni kan koppla in en laptop via HDMI (eller trådlöst) för att visa film, stillbilder eller presentation? 

Vi tar fram ett enkelt & prisvärt förslag. Kontakta oss för ett förslag! 

Är ni i behov av en fullständig produktion med en eller flera storbildskärmar, flera bildkällor för video, stillbilder, olika kameravinklar, livesändning, visning av logotyper/presentationer, reklam samt flöden direkt från Instagram/twitter etc? 

Vi hjälper er gärna med era komplexa behov! Vi kan tillhandahålla all personal som bildtekniker, kameramän etc. & bidrar gärna med vår kunskap & våra idéer.

Mycket mer än bara en storbildskärm!

Våra flexibla LED-skärmar går att använda till så mycket annat än bara storbildskärmar. Bygg en mässvägg, använd som golv, klä in en bardisk eller ett DJ-bås. Använd som digital Rollup eller rörlig reklamskylt vid en kampanj. Bara fantasin sätter gränser!

Det går även bra att långtidshyra eller köpa en LED-skärm från Sweden Eventcenter. Kontakta oss och berätta om er idé, så hjälper vi er med bästa lösning.