Specialeffekter

Hyr specialeffekter – Kolsyra / Co2 / Konfetti / Rök / Gnistfontän

Chockera din publik / dina gäster!

Hos Sweden Eventcenter kan du hyra kolsyrekanoner (Co2-gun/CO2-Jet) & köpa konfettirör.

CO2 är till för dig som vill ha det där lilla extra på konserten, klubben eller på den privata festen. Våra kolsyrekanoner från Magic FX skapar 8-10m höga rökpelare, ett öronbedövande ljud och ett jublande publikhav med ett enkelt knapptryck! Den svalkande röken som kommer med högt tryck ur den handhållna eller fast monterade kanonen bidrar garanterat till kvällens absoluta klimax.

För dig som är nyfiken på CO2 – se filmen till höger.

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Rökmaskiner

Nedan finner ni ett urval på de vanligaste rökmaskiner som kunder brukar efterfråga. Till rökmaskinerna så är det olika typer av vätskor till de olika maskinerna så röken kan bete sig annorlunda från maskin till maskin. Exempelvis så kan pelarrökmaskiner ha en ganska tunn rök som skapar en tillfällig rök som lätt försvinner medan en traditionell rökmaskin som sprutar rakt fram har en aning tjockare.

Koldioxid/Kolsyra (CO2)

Koldioxid är en färglös gas som är tyngre än luft som i många tillfällen används till större arrangemang men även bröllop och mindre tillställningar.

CO2 ger oftast festligheterna en väldigt skön helhetsupplevelse då det skapar en kraftig rökpelare med hjälp utav antingen en Jet eller en Gun.

Denna gas som används till detta är en luktfri gas som försvinner ganska snabbt, kan jämföras med exempelvis kolsyrebrandsläckare. Man bör ej skjuta denna gas direkt på en annan person då det finns eventuella risker.

Mer information om själva gasen finner ni på Air Liquide

Konfetti & Streamers

Vill du liva till festen ännu ett steg?

Om du letar efter konfettimaskiner som tar ditt evenemang till nästa nivå, leta inte längre. Vi är specialiserade på specialeffekter och vi vet precis vad som krävs för att göra en fest oförglömlig.

Vi har elektriska som enkelt skjuts av med ett knapptryck såväl handhållna som man med ett knyck vrider av. Är det någon speciell färg så går det oftast att lösa genom att beställa hem dessa från huvudleverantören, men vi har också en hel del på vårt eget lager i Stockholm. 

Här nedan finner du storsäljarna inom konfetti & streamers!
 

Vad är skillnaden mellan konfetti och streamer?

Konfetti är små blad som sprids ut väldigt mycket över hela lokalen. 

Streamers, även kallat serpentiner är oftast en produkt för den som vill kunna städa upp allt lätt då det är små rullar som skjuts upp för att skapa serpentiner.

Spark & Eldeffekter

Om inte konfetti vore nog?

Då kan ni hyra andra roliga effekter från oss! Varför inte lite gnistfontäner när ni springer ut från kyrkan? Eller helt enkelt dansa i ett gnistregn?

Gnistfontänerna även kallat sparks, skapar gnistor med hjälp utav partiklar som är fri från rök och är således väldigt ofarlig för beröring.

Notera att det även tillkommer pris per minut som maskinen används för spark.

Är du riktigt kräsen?

Ja, då kan vi ställa till med lite eldshow också.
(OBS! Behörig personal samt tillstånd krävs för att utföra eldeffekter).

Bubbelmaskin 

Såpbubblor höjer stämningen i alla lägen – Oavsett om det är ett barnkalas, bröllop eller i målet på en löpartävling!