Monitor/Medhörning

Medhörning / Scenmonitor

Här på Sweden Eventcenter kan vi erbjuda ett brett utbud på olika typer av högtalare. Här nedan har vi samlat samtliga högtalare som fungerar bäst att använda som scenmonitorer / medhörning. Notera att vissa av dessa kräver slutsteg för att fungera.

Vad innebär då aktiv och passiv scenmonitor? En aktiv scenmonitor är en högtalare som har ett inbyggt slutsteg med de vanligaste ingångarna. I främsta fall för ström och XLR. En passiv scenmonitor är då en högtalare som helt enkelt inte har ett inbyggt slutsteg utan då behöver ha detta till på sidan om. Anslutningarna på dessa högtalare heter speakon och är oftast en blå/svart anslutning med två-fyra ledare. En passiv högtalare är oftast en enhet som går att få ur mer effekt ur där det finns mer volym i själva lådan.

Råder det några frågor eller funderingar så kan ni mer än gärna ta kontakt med oss för att få rådgivning.

In-Ear Monitor

Hos oss på Sweden Eventcenter erbjuder vi uthyrning av In-Ear Monitor system. Vi använder oss utav Shure och har både PSM900 och PSM1000 i vårt lager. Vi har självfaller In-Ear hörlurar som passar dessa. Hörlurar skickas alltid ut med nya skumgummin i hygiensynpunkt.

Våra In-Ear system hyrs endast ut som kompletta kit och ej som lösa enheter. Se nedan för pris på våra paketsytem.