Tält

Hyr partytält

 

Är du ute efter att hyra partytält i Stockholm eller Värmland har du hamnat helt rätt!

Bröllop, midsommarfirande, företagsevent, dotterns student eller farmors födelsedag? Vi har tältet och samtliga tillbehör för en lyckad fest!

Att hyra tält är enkelt. Vi har partytält i en mängd storlekar och prisklasser för alla olika typer av fester och evenemang. Våra tält håller hög kvalitet och går att lita på i alla väder. Montering ingår självklart i priset för samtliga tält. Vi jobbar för att vara det självklara valet för dig som vill hyra partytält. Vi har lager i Stockholm och Värmland. 

Avancerade tältlösningar, anpassade efter era behov

Våra vanligaste & mest populära tält finns att boka online direkt på vår hemsida. Våra tält går dock att kombinera, bygga ihop & sammankoppla på mängder av olika sätt för att passa just dig. Kontakta oss gärna så tar vi fram ett prisförslag! 

Hur stort tält behöver du?

En god tumregel är att räkna med partytält på ca 1 kvm/sittande gäst. Runda bord kräver i regel något mer plats. Glöm inte att räkna med plats för en ev. buffé, bar, scen eller dansgolv. Tveka inte på att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar!   08 – 55 110 666

Klicka på någon av kategorierna nedan: