Hyra Mobilscen

Hos oss på Sweden Eventcenter kan du hyra snygga och säkra mobila scener i flera olika storlekar. Allt från en komplett festivalscen till mindre evenemangs-scener. Våra trailers finns från 15 kvm upp till 61 kvm! Scenerna bygger och fraktar våra rutinerade scenbyggare åt dig! Vi kan självklart även erbjuda dig som kund helhetslösningar med all erforderlig teknik för livemusik, event och turné. Dessutom har vi alla tillbehör som tält för backstage-area, mixplats/FOH-torn, teknikertält, kravallstaket & liknande.

15kvm

8 000 kr

43kvm

12 500 kr

48kvm

15 000 kr

61kvm

18 000 kr

Populära tillbehör

Här finner ni en samling utav populära produkter som lämpar sig för större tillställningar och under exempelvis bygg.

Popup-tält:
Till ett större evenemang kan det oftast behövas ett mindre tält där en eller flera tekniker kan hålla till. Vi har popup-tält i storlekarna 2x2, 3x3 samt 4x4.

Scenpodie:
Perfekt för exempelvis en trummis att kunna ha för att komma upp en aning när de spelar för att inte bli gömd bakom de övriga som är på scen.

Cykelstaket / Kravallstaket:
Lämpligt när det är ett större besökarantal på tillställningen, för att då förhindra eventuell publik från att stå för nära scenen, eller helt enkelt för att leda folkmassor i rätt riktning.

Belysningsmast:
Detta är oftast nödvändigt när det skall byggas och monteras en massa saker kring scenen när det är mörkt ute eller helt enkelt för att belysa ytan under bevakning för att lätt kunna se eventuella obehöriga på området..