TV-skärmar

Hyra TV-skärm i Stockholm

Hos oss på Sweden Eventcenter kan du hyra TV skärmar / LED-TV. Vi har har skärmar i flera olika storlekar för din mässa, konferens eller annan tillfällig etablering – Till höger kan du se vad vi hyr ut mest av.

Har ni frågor om mindre eller större TV-skärmar så tveka inte att höra av er till oss.

Våra vanligaste skärmar klarar av UHD 4K vilket ger en perfekt upplösning. Samtliga skärmar har anslutning för HDMI samt USB. Vi rekommenderar dock att använda en dator om ni inte är tekniskt kunniga i hantering av Fil-format etc. 

Önskar ni hyra en skärm utav oss så har vi även presentationsclicker om man skall hålla föredrag eller presentation (se nedan).

Vi har även mängder av olika signalomvandlare, bildmixers etc för att enkelt kunna växla bild eller visa samma bild på flertalet skärmar samtidigt.

Vi kan skicka signal mellan skärmar upp till 100m utan större fördröjning.

Tveka inte att ta kontakt med oss med förfrågan på hyra, så hjälper vi dig med rätt skärm och utrustning för ert event, mässa eller visning.

Notera att TV-stativ bokas separat. 

Är en TV-Skärm inte stor nog? - Hyr en LED-vägg / LED-skärm

Om en TV-skärm inte är stor nog för ditt ändamål kan vi istället erbjuda LED-skärm som byggs av moduler till önskad storlek.  Nedan är 3 av våra  mest populära standard-lösningar.