Ljud, ljus & bild

Hyr Ljud, Ljus & Bild

 Fullända Ditt Evenemang med Oöverträffad Teknisk Lösning

Planerar du ett evenemang och vill skapa en oförglömlig upplevelse för alla deltagare?  Nyckeln till framgång ligger i detaljerna och den tekniska produktionen spelar en stor roll. 

Hos oss kan du hyra ljud, ljus och bild-teknik av högsta kvalitet för att göra ditt evenemang till en riktig succé. Oavsett om det är en konsert, konferens, bröllop eller fest, kan professionell teknik verkligen göra skillnad.

Ljud: Vi erbjuder toppmoderna ljudsystem som ger kristallklart ljud till alla typer av evenemang, oavsett storlek. Vår expertpersonal kommer att guida dig till rätt lösning för att uppfylla dina specifika behov och förväntningar. 

Ljus: Med vårt breda sortiment av belysningslösningar kan vi skapa en atmosfär som passar just ditt evenemang. Allt från färgstarka discolampor till stämningsfull miljöbelysning, vi hjälper dig att sätta rätt stämning.

Bild: För att verkligen engagera din publik erbjuder vi även bildteknik i form av storbildsskärmar, projektorer och LED-skärnmar. Perfekt för presentationer, filmvisningar eller för att visa livebilder under ditt evenemang.

Livestreaming / dokumentation: Vi kan även erbjuda live-streaming eller videodokumentation för att göra ert event tillgängligt för de som inte kan delta fysiskt.

Vår erfarna och kunniga personal är där för att hjälpa dig genom hela processen, från planering till genomförande, och ser till att all teknik fungerar felfritt under ditt evenemang.  När du hyr ljud, ljus och bild-teknik från oss kan du vara säker på att du får en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. 

kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa ett evenemang att minnas!

Den enklaste lösningen för dig som själv inte är så insatt i teknik är att helt enkelt berätta vad ni planerar, samt vilka önskemål & krav ni ställer.  Därefter tar vi fram ett prisförslag uifrån era behov & er budget.

Längre ned på denna sida kan du bläddra/ klicka runt bland våra vanligaste produkter. 

För mindre evenemang passar ofta något av våra kompletta ljudpaket eller ljuspaket. 

Är du det minsta osäker vilken utrustning som passar, eller om du inte hittar det du söker – Tveka inte på att kontakta oss!

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda rätt teknik till ditt event! 

info@swedeneventcenter.se

08 – 55 110 666 

 

Några exempel på områden / tillfällen där vi kan hjälpa dig med en teknisk helhetslösning.

  • Konferens & mötesteknik för mässor, seminarier, föreläsningar, paneldiskussioner etc. 
  • Gala / Awardmiddag & prisutdelning 

  •  Företagsevent / fest med Liveband eller artist. 
  • Miljöbelysning för att sätta rätt stämning
  • Konsert eller festival – Inomhus eller utomhus. Ljud, ljus & scen. 
 
 Du tar enkelt en första kontakt med oss genom formuläret nedan!