Porslin, glas & bestick

Hyr porslin, glas & bestick i Stockholm

Planerar ni bröllop? Födelsedagsfest? Eller kanske en student?

Vi på Sweden Eventcenter vet hur viktigt det är att ha rätt porslin, glas och bestick för att ge dina gäster en minnesvärd upplevelse. 

Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativt porslin, glas och bestick för alla typer av evenemang. Oavsett om det är en bröllopsfest, en födelsedagsmiddag eller en företagshändelse, har vi det du behöver för att skapa en elegant och stilfull atmosfär. Vårt sortiment inkluderar allt från enklare standard tallrikar, bestick & glas till tallrikar och bestick-serier till eleganta vinglas och champagneglas av exklusiva märken. 

En av de stora fördelarna med att hyra porslin, glas och bestick från oss är att diskning ingår i priset. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ta hand om all disk efter festen. Efter att evenemanget är slut, kan du helt enkelt samla ihop allt smutsigt porslin, glas och bestick och lämna tillbaka det till oss. Vi tar hand om diskningen åt dig, vilket sparar dig tid och ansträngning.

Förutom att erbjuda hyra av porslin, glas och bestick, kan vi också hjälpa till med att skapa en komplett dukning för ditt evenemang. Vi har ett brett utbud av linne, servetter och dekorationer som kan komplettera ditt val av porslin, glas och bestick. Vårt erfarna team kan ge dig råd och hjälpa dig att skapa en dukning som passar dina specifika önskemål och tema.

Observera att vi inte har alla våra produkter på hemsidan – Fråga oss om våra mer exklusiva serier. 

Kontakta oss idag för att boka ditt porslin, glas och bestick – Eller lägg smidigt en bokning direkt här på vår hemsida.