Ljus

Hyra ljus i Stockholm

Vill du ge ditt event den perfekta atmosfären och wow-faktorn? Då har du kommit rätt!  Vi erbjuder professionell och kreativ ljusuthyrning för alla typer av evenemang, oavsett om det är företagsevent, konserter, festivaler, Award-middag eller en gala.

Med vår breda erfarenhet och expertis inom ljusdesign kan vi skapa en visuell upplevelse som tar ditt event till en helt ny nivå. Vårt sortiment inkluderar allt från scenljus och discoljus till miljöbelysning och specialeffekter som kommer att få ditt evenemang att sticka ut från mängden.  Vi kan även erbjuda olika ljuseffekter och färgteman för att matcha er företagsidentitet / Färgprofil eller temat för kvällen.

Vårt team av ljusdesigners och tekniker är välutbildade och kreativa. Vi förstår vikten av att skapa rätt atmosfär och stämning för att framhäva ditt budskap och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Oavsett om du vill ha en elegant och stämningsfull belysning för en gala eller en energisk och dynamisk ljusshow för en konsert, kan vi skapa det perfekta ljuset för just ditt event.

Så oavsett om du planerar att arrangera ett företagsevent, Bröllop, en konsert, en festival, en middag eller en gala, låt oss ta hand om ljusdesignen och skapa den perfekta visuella upplevelsen för dig. 

Vi erbjuder uthyrning av allt från en enstaka discolampa eller en rökmaskin till stora datorstyrda ljus & lasershower.

För dig som behöver hyra ljus till mindre/mellanstora fester brukar vi rekommendera något av våra färdiga ljuspaket (klicka här).  För dig som planerar ett större evenemang rekommenderar vi starkt att du kontaktar oss så hjälper vi dig att sätta ihop ett passande förslag på ljus utifrån er budget!

Kontakta oss gärna!  Kontaktformulär: klicka här

E-post: info@swedeneventcenter.se

Telefon: 08 – 55 110 666

Referensprojekt - Coca Cola lansering - Stadshuset / Blå hallen

Till detta event var vårt huvuduppdrag att lysa upp tillvaron lite extra för de inbjudna gästerna på lanseringen av den nya smaken coca cola “Movement” ! Utanför stadshusets huvudentré lyste vi upp himlen med sky-trackers. Väl inne i byggnaden & blå hallen möttes man av passande rosa miljöbelysning med våra led-stavar Astera titan.

Kvällens huvudnummer på scen var stjärnan Daniela Rathana – även där mycket rosa nyanser från movingheads, Astera & LED-strobbar.