Rökmaskin

Hyra rökmaskin i Stockholm

Spicea upp ditt nästa evenemang genom att hyra en rökmaskin! Oavsett om det är ett disco, teaterföreställning, privat fest eller företagsevenemang, kan våra rökmaskiner förvandla ditt evenemang till en magisk upplevelse.

 

Vi har mängder av olika modeller på rökmaskiner med olika effekt & olika funktion.

Hos oss kan du hyra tung rök som lägger sig på golvet, Rök som sprutar upp & försvinner snabbt eller rök (haze) som lägger sig som en dimma för att förstärka effekten av de ljuseffekter som du också hyrt hos oss! Laser & andra ljus-strålar syns otroligt mycket bättre om du också har en rökmaskin på ditt event! 

Våra rökmaskiner är enkla att använda.

 

Ta ditt evenemang till nästa nivå genom att hyra en rökmaskin idag! 

Förvandla din plats till en mystisk och förtrollande värld med bara ett knapptryck. 

Kontakta oss för att boka din rökmaskin nu! I priset för att hyra rökmaskin ingår en full tank med rökvätska!

Rökmaskiner

Rökmaskiner med LED-belysning

Hazers

Vad är skillnaden mellan en vanlig rökmaskin & en hazer?

  En rökmaskin och en hazer är båda olika typer av maskiner som används för att skapa olika effekter med rök eller dimma. Här är en förklaring av skillnaderna mellan dem:

1. Rökmaskin: En vanlig rökmaskin fungerar genom att värma upp en speciell rökvätska till den punkt där den blir till ånga och skapar en tjock rök. Rökmaskiner är vanligtvis används för att fylla en scen eller ett rum med en tydlig och dramatisk rökeffekt. De är mycket effektiva för att skapa en tät och synlig rök, vilket är perfekt för konserter, teaterföreställningar och nattklubbar.

2. Hazer: En hazer är en typ av maskin som skapar en fin dimma eller dis i luften. Till skillnad från en rökmaskin, är effekten av en hazer mer subtil och sprider sig jämnt över en större yta. Hazer används främst för att förstärka belysningseffekter och göra dem mer synliga genom att skapa en lätt dimma i luften. Det ger en mjuk och förtrollande atmosfär och är populärt inom teater, filmproduktion och livekonserter.

Sammanfattningsvis, medan en vanlig rökmaskin skapar en tät och synlig rök, används en hazer för att skapa en fin dimma för att förstärka belysningseffekter.  Valet av vilken typ av maskin som ska användas beror på vilken effekt och atmosfär som önskas för det specifika evenemanget eller scenariot.

Vi hjälper er gärna att rekommendera en rökmaskin som passar era behov! 

Tillbehör