Scen

Hyr scen i Stockholm

Hos Sweden Eventcenter kan du hyra scen för alla typer av evenemang. Vi hyr ut scener i färdiga paket eller bygger scener efter dina specifika önskemål! 

Vi erbjuder uthyrning av scen-lösningar i storlekar från enstaka kvadratmeter till stora konsertscener med tak. Våra mobilscener går snabbt & smidigt att etablera för exempelvis torgmöte, festival eller konsert. 

Våra vanligaste scener bygger på podier som går att sätta samman till önskad storlek & passar allt från små till stora evenemang, inomhus eller utomhus. Scendelarna som finns är 1x2m, 1x1m, 0,5×2, 0,5×1 & trekantiga delar. 

Välj om ni vill hämta hos oss & montera själva, eller om ni behöver hjälp med montering, nedmontering & transport.  

Oavsett om det är en konferens, en produktlansering, en festival eller ett företagsevenemang, har vi den perfekta scen-lösningen av för dig. Vi erbjuder en mängd olika scener att hyra, alla anpassade till dina specifika behov och önskemål. 

Våra scener är robusta, säkra & passar för såväl talare som artister, eller varför inte för att ställa upp en bil på i mäss-montern?  

Kontakta oss & berätta om era önskemål så tar vi fram ett passande förslag! 

Föregående bild
Nästa bild

Helhetsleverantör

Vi strävar efter att ge dig mer än bara en scen – Vi är din helhetsleverantör för alla dina evenemangsbehov. 

Utöver våra fantastiska scener erbjuder vi också en helhetslösning för ditt evenemang. 

Behöver du en toppmodern ljudanläggning till din konferens?  Vi har det. Behöver du bekväma stolar för dina gäster att sitta på? Vi har det också. Behöver du en stor eller liten bildskärm som scenbakgrund eller för att visa talarpresentationer?  – Vi hjälper er! 

Vi är även experter på alla former av ljussättning – Allt från enkelt frontljus till en Spektakulär ljussättning för er scenshow.

Vårt team är här för att säkerställa att allt går smidigt, från den första planeringsfasen till den sista applåden. 

Vi hjälper dig att säkerställa att ditt evenemang överträffar alla förväntningar. 

Klicka på någon av kategorierna nedan för att läsa mer: