Bord

Hyra bord i Stockholm

Fällbara bord

Letar du efter fällbara bord att hyra? Vi har ett enormt lager av såväl runda som rektangulära bord i olika form & storlek. Vi hyr också ut höj- och sänkbara bord som passar perfekt för servering, som arbetsbord eller försäljningsbord. Vi har även bänkbord (Bänkset) i trä för sittande sammankomster. Alla våra bord är av fällbar modell vilket underlättar vid transport & övrig hantering.  Våra eventbord är tillverkade i hållbar plast vilket gör att de går att använda såväl utomhus som inomhus. 

OBS! Tänk på att runda bord alltid är mer utrymmeskrävande än avlånga bord när du planerar din möblering. 

Hyra ståbord:

Hos oss kan du hyra ståbord, barbord, mingelbord av olika modeller. Fällbara ståbord ”Flip” eller en mer exklusiv variant med kryssfot och 1 ben i mitten. 

Bordens skivor finns i 3 olika diameter:  60 cm, 70 och 85 cm.

Till våra ståbord finns både vita & svarta strumpor (Stretchcovers) för att höja känslan av lyx. Tvätt ingår i priset när du hyr linnedukar eller ståbordsstrumpor hos Sweden Eventcenter. Både våra ståbord som är fällbara samt den exklusiva modellen är mycket lätta att hantera & transportera. 

Hittar du inte vad du söker? 

Oavsett om du vill hyra runda bord eller behöver hyra bord för er konferens så hjälper vi er. Då vi har ett så pass stort sortiment har vi valt att endast ha våra vanligaste produkter på hemsidan – därför ber vi er ta kontakt med oss om det är någonting ni saknar så hjälper vi er mer än gärna att se om vi kan lösa detta åt er!

Fördelar med att hyra bord hos Sweden Eventcenter? 

Hos Sweden Eventcenter hittar du ett brett sortiment av bord i hög kvalité.  Stabila, hållbara och alltid genomtänka & anpassade för event & andra tillfälliga möbleringar.