Miljöbelysning

Hyra miljöbelysning till event i Stockholm

Välkommen till en värld av färg och stämning – Hos oss kan du hyra LED-belysning & miljöbelysning! 

LED miljöbelysning är den ultimata lösningen för att skapa en minnesvärd upplevelse på dina event. Med dess fantastiska färgspektrum och flexibilitet kan du verkligen ta din evenemangsupplevelse till en helt ny nivå.

Tänk dig att kunna förvandla vilken plats som helst till en magisk och stämningsfull miljö. 

Oavsett om det är en företagsfest, bröllop, födelsedagsfest eller en konsert, kommer dessa ljus att skapa en atmosfär som får alla att känna sig som  en del av något speciellt.

En av de bästa sakerna med att hyra LED miljöbelysning är dess mångsidighet. Du kan enkelt anpassa belysningen efter dina behov och önskemål. Med hjälp av en fjärrkontroll kan du enkelt välja mellan olika färger, ljusstyrkor och ljuseffekter. Vi hyr ut LED-lampor för inom & utomhusbruk. 

Självklart hyr vi också ut smidiga batteri-drivna LED-lampor. 

Tänk dig att kunna använda LED miljöbelysning för att matcha företagets varumärkesfärger under en företagsfest, eller att skapa en romantisk och intim stämning på ditt bröllop med mjukt dämpade färger. Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränserna.

Förutom att skapa en fantastisk atmosfär kan LED miljöbelysning också vara en praktisk lösning för att markera viktiga områden eller objekt på ditt event. Genom att använda olika färger kan du enkelt guida dina gäster till olika platser eller skapa en tydlig uppdelning mellan olika sektioner.

Kontakta oss gärna om du behöver mer information eller konsultation. 

Vi finns för att hjälpa dig! 

Inomhusbelysning

Vi rekommenderar följande lampor för att dekorationsbelysa väggar, tak & golv.

Utomhusbelysning

Ljusslingor / ROV-sling (Vit dimbar)