Tross

Hyra Tross i Stockholm

Behöver du hyra tross för ditt event har du kommit helt rätt. 

Vo hyr ut & bygger trosskonstruktioner för lopp, mässor och andra evenemang. Tross är en grundläggande del av scendesign och kan användas för att bygga upp allt från målportaler till mässmontrar, men bara fantasin sätter stopp för vad man kan hitta på. 

När du hyr tross från Sweden Eventcenter, kan du vara säker på att du får högkvalitativa material som passar dina behov. Vi jobbar nästan uteslutande med märket Milos. 

Vi erbjuder olika typer av tross för olika rigging-ändamål, vilket gör att vi kan skapa en unik och skräddarsydd design för ditt event. 

Målportaler är ett vanligt användningsområde för tross. Med rätt konstruktion kan det skapa en spännande och dramatisk start eller målgång för ditt lopp, vilket bidrar till den övergripande upplevelsen för både deltagare och åskådare. 

Entréportaler eller  att använda tross som ställning för Branding är också mycket populärt.  

Vår tross kan också användas för en mängd andra rigging-ändamål, från att stödja LED-skärm, ljud- ljussystem till att skapa unika designelement. Vare sig du behöver en enkel truss-ram eller en mer komplex struktur, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning. 

Vi har självklart alla nödvändiga tillbehör såsom handspel, motorer, trosslyftar för att kuna utföra ett komplett trossbygge – Inomhus eller utomhus! 

Så oavsett ditt behov, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med trosskonstruktioner för ditt event och ser till att din vision blir verklighet.

Fyrpunktstross