Stolar

Hyra Stolar i Stockholm

Hyr Stolar här - Fällbara, stapelbara & alldeles underbara

Hos Sweden Eventcenter finns i allt från fällbar enklare modell, Fällbara vita stolar, stoppade stapelbara stolar till lyxigare designstolar som exempelvis Crossback stol eller Chiavari. Vi har stolar som passar alla tillfällen. Enklare klappstolar/fällbara stolar till studentfesten i trädgården, mjuka sköna stolar med stoppad tygdyna perfekt för en lång konferens eller stolar som passar bröllop eller bankett. 

Precis som alla våra produkter är stolarna antingen fällbara, stapelbara & enkla att frakta och hantera. 

Samtliga stolar har anpassade vagnar för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig att hyra stolar.  Som alternativ till stol har vi även träbänkar som med fördel kan användas tillsammans med våra bänkbord.

Hyra bord och stolar i Stockholm

Till stolarna brukar man även behöva någon form av bord – Självklart har vi alla möjliga modeller av bord att hyra. Runda bord, Rektangulära bord, höj & sänkbara bord. 

Vårt sortiment av BORD Hittar du här! (Klicka)

 

Hittar du inte vad du söker? 

Då vi har ett så pass stort sortiment har vi valt att endast ha våra vanligaste produkter på hemsidan – därför ber vi er ta kontakt med oss om det är någonting ni saknar så hjälper vi er mer än gärna att se om vi kan lösa detta åt er! Vi har fler modeller av stolar än du ser ovan. 

Fördelar med att hyra stolar hos Sweden Eventcenter? 

Hos Sweden Eventcenter hittar du ett brett sortiment av alla sorters stolar för evenemang i hög kvalité. 

Stabila, hållbara och alltid genomtänka & anpassade för event & andra tillfälliga möbleringar.