Festpaket

Fest- / Tält-paket

Planerar ni en liten fest på tomten? Eller kanske en styrelsestämma?

På Sweden Eventcenter finner ni mycket förmånliga paket som är anpassade efter antal personer man räknar med att bli. Exempelvis, om ni räknar med att bli 40-50 Personer så är ett paket för 54 personer perfekt för er! Hur har vi då räknat ut detta? Vi räknar normalt med att en sittande gäst bör ha en kvadratmeter vid sittning av rektangulära bord. Med denna uträkningen så är det varken för trångt eller för luftigt i tältet när allt väl är möblerat och klart. Det fungerar absolut att komplettera paketet med exempelvis ett buffébord eller en bardisk om man så önskar.

Våra tältpaket är tält inkl. bord, stolar, linnedukar, glas och bestick. Montering utav tältet ingår alltid vid hyra av tält, däremot tillkommer det transport. Transporten varierar beroende på var man håller till. Är det i de yttre delarna av Storstockholm tillkommer kilometerberäkning på priset av transport. Notera att pris för paket och transport gäller under förutsättningen att man kan komma fram till monteringsplatsen enkelt med en lätt lastbil. Är det så att man skall ha sakerna på baksidan av sin tomt och det inte går enkelt att ställa sig ut med tomtgränsen för att enkelt bära in sakerna så tillkommer 650kr per person och påbörjad timme, notera att det alltid åker minst två personer för att montera tält.

Då paketen är skräddarsydda så går det inte att ta in exempelvis runda bord utan att antalet personer reduceras kraftigt. Uträkningen på en person vid sittning av runt bord är cirka 1,4kvm per person. Är det så att ni vill ha runda bord till ert tält kan ni enklast ta kontakt med oss för hjälp.